Magnesium Diasporal DEPOT izom+idegrendszer

Termékismertető

2-fázisú étrend-kiegészítő tabletta, tablettánként azonnal és retard felszívódó 300 mg magnéziummal és B-vitaminokkal (B1, B2, B6, B12) az izmok és idegek számára.

A Magnesium Diasporal DEPOT kimondottan azoknak készült, akiken nagy a nyomás a munkahelyükön, tanulmányaik során vagy családi környezetben, emellett rendkívül aktívak szabadidejükben. A mindennapok intenzív terhelésének a világában a magnézium és B-vitaminok együttese hasznos szerepet játszhatnak.

Magas dózisú magnézium kombináció B-vitamin komplexszel. Az életerős izmokért és egészséges idegrendszerért. 2-fázisú tabletta retard hatással.

Kétfázisú tabletta

  • Azonnali hatás (azonnal felszívódó magnézium-citrát + B2-vitamin, B12-vitamin) az azonnali hasznosulásért
  • Hosszan tartó hatás (fokozatosan felszívódó magnézium-hidroxid, magnézium-karbonát + B1-vitamin, B6-vitamin) a fokozatos hasznosulásért több órán keresztül.

A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez. A B1-, B2-, B6- és B12-vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez.

Kinek ajánlott?

Várandós és szoptatós kismamáknak, fogyókúrázóknak, sportolóknak az étrend kiegészítésére. Cukorbetegek is fogyaszthatják.

 

Tartalom

30 db tabletta. 1 tabletta 300 mg magnéziumot tartalmaz.

 

Összetevők

Név

Aktív/hasznos rész

Mennyiség

NRV % *

Magnézium

Magnézium

300 mg

80 %

B2-vitamin

B2-vitamin

1,4 mg

100 %

B6-vitamin

B6-vitamin

1,4 mg

100 %

B1-vitamin

B1-vitamin

1,1 mg

100 %

B12-vitamin

B12-vitamin

2,5 µg

100 %

* NRV % – napi beviteli referencia érték felnőtteknek %-ban


Egy tabletta, azaz egy napi adag 300 mg magnéziumot tartalmaz, ez a beviteli referenciaérték 80%-a.

 

 

Ajánlott adagolás

Felnőtteknek: naponta 1 tabletta lenyelése étkezés előtt.

 

Figyelmeztetések

Súlyos veseelégtelenség esetén ne szedje a készítményt! A javasolt napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől gondosan elzárandó! 4 éves kor alatti gyermekeknek nem ajánlott az alkalmazása. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet.