Magnesium Diasporal DEPOT izom + idegrendszer

Feszültnek és stresszesnek érzi magát?

Magnesium Diasporal DEPOT izom+idegrendszer

A mai világban túl sok teher rakódik ránk: a munkahelyen felhalmozódó feladatok, a gyerekekért időben az óvodába/iskolába menni, esténként pedig a háztartási teendők és egyéb elintéznivalók várnak. A sportolás után pedig már csak vágyakozunk. Különösen életünk sűrű szakaszaiban: karrierépítés, családalapítás, építkezés, és ha még a szüleink gondját is viselni kell, akkor halmozódik a leterheltség.

 

Magnézium Diasporal DEPOT izom+ idegrendszer

 

Ez a fájdalommal járó feszültség különösen a nyak és a vállak területén érezhető. A problémát súlyosbítja a digitális média: sok ember órákig bámulja a számítógép képernyőjét, tabletjét és mobiltelefonját - nem hiábavaló, hogy a "mobiltelefonnyak" már egy elterjedt fogalom. Ha a feszültség tartós, akkor további kellemetlenségek léphetnek fel, például fejfájás és álmatlanság.

 

Magnézium, B-vitamin, stressz és idegrendszer

 

ÚJDONSÁG:

A Magnesium-Diasporal® DEPOT az izmok + idegek védelmét szolgáló, szabadalmaztatásra bejelentett, nagy dózisú, 2-fázisú magnéziumkészítmény B-vitamin komplexszel. Különlegessége a kétfázisú tabletták retard hatással. A tabletta két rétege külön működik a gyors, valamint a késleltetett folyamatos felszabadulás elvén.

 

Magnesium Diasporal DEPOT kétfázisú hatása